Rucsac munte/hiking Ramiro

Kono
249,00 Lei 104,00 Lei
Rucsac munte/hiking Ramiro

Material: Textil

Lungime: 30 cm

Inaltime: 49 cm

Compartimente: 1 compartiment + 2 buzunare exterior

Culoare: Khaki


Stoc epuizat

Durata de livrare: 5 zile

Cod Produs: 1E6643-khaki Ai nevoie de ajutor? 0756472148
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Rucsac munte/hiking Ramiro Informatii

Iti plac calatoriile si nu este weekend in care sa nu urci pe munte? Atunci stii probabil ca ai nevoie de un rucsac care sa te insoteasca in toate aventurile tale. Iar noi avem pentru tine un rucsac de munte/hiking foarte bun pe care il poti cumpara acum la pret redus!

Intr-o astfel de calatorie ai nevoie sa iei cu tine mai multe lucruri si nu le poti cara altfel decat intr-un rucsac de munte. Acesta trebuie sa fie cat mai rezistent dar si mai comod astfel incat sa nu te oboseasca sau sa iti provoace dureri de spate. Rucsacul de munte Ramiro este rucsacul de munte ideal pe care trebuie sa ti-l achizitionezi si tu.

A fost fabricat dintr-un material textil foarte rezistent si confortabil si totodata iti pune la dispozitie un compartiment interior foarte spatios. Vei putea lua cu tine toate lucrurile necesare fara sa fie prea greu de carat. La exterior vei mai gasi doua buzunare in care poti putine de asemenea destul de multe lucruri.

Are o nuanta khaki foarte placuta iar fiecare poza cu rucsacul in spate, sus pe munte, va fi una reusita. Comanda acum acest rucsac munte/hiking Ramiro pentru a putea ajunge la tine in timp util dar si pentru un pret foarte bun!
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 12:00 - 16:00

0756472148 vanzari@portofelultau.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!