Genti Office

Afiseaza: 1-24 din 97 produse

 Filtre

O geanta office este aproape obligatorie atunci cand mergi la job, atat pentru rolul sau practic cat si pentru o obtine tinuta profi si eleganta in acelasi timp.

Majoritatea locurilor de munca necesita o tinuta de tip office, care sa transmita seriozitate si profesionalism. Drept urmare nu poti asorta tinutei alese orice geanta din garderoba ta, ci aceasta trebuie la randul sau sa respecte tematica impusa.

In oferta noastra veti gasi mai multe modele de genti office de unde poti alege produsul care te reprezinta si care iti place cel mai mult. Toate sunt produse foarte bune din punct de vedere calitativ, in stoc existand mai multe genti office din piele. Brandurile cunoscute dar si designul lor foarte inteligent conceput reprezinta doua caracteristici care descriu in detaliu gentile de tip office pe care le comercializam.

Gentile de tip office se deosebesc de celelalte tipuri de genti dama in primul rand prin dimensiunile lor. Acestea sunt genti de dimensiuni mari, concepute in asa fel incat sa poti lua cu tine mai multe lucruri de care ai nevoie la job. Vei putea pune in geanta atat lucrurile de care ai nevoie, cat si un laptop sau mai multe dosare de tip A4.

Totodata, designul lor a fost gandit in asa fel incat sa poata fi asortate la majoritatea tinutelor de tip office.

O geanta de acest tip trebuie sa transmita ideea de profesionalism, astfel incat sa te ajute sa faci o impresie buna la orice sedinta sau intalnire de afaceri.

O geanta office aleasa corect te poate ajuta sa cunosti succesul in afaceri!

Suport clienti 12:00 - 16:00

0756472148 vanzari@portofelultau.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!