Rucsac dama Angela

Anna Grace
1 Review
209,00 Lei 80,00 Lei
Rucsac dama Angela

Material: Piele ecologica

Inaltime: 36 cm

Lungime: 35 cm

Compartimente: 1 compartiment

Culoare: Burgundy
Stoc epuizat

Durata de livrare: 5 zile

Cod Produs: AG00435-Burgundy Ai nevoie de ajutor? 0756472148
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)

Rucsac dama Angela Informatii

Iti doresti un rucsac in care toate lucrurile tale sa incapa fara probleme? Atunci cu siguranta rucsacul de dama Angela  este ceea ce cauti. Cu un design minimalist si elegant, rucsacul Angela reprezinta alegerea optima pentru femeile care poarta cu ele o multime de lucruri. Produsele cosmetice, telefonul mobil, portofelul, o sticla cu apa, dosare... toate vor putea fi puse in acest rucsac.

Rucsacul Angela  este un rucsac de tip office. Drept urmare aspectul sau transmite profesionalism si seriozitate. Fiind realizat complet din piele ecologica de culoare neagra, acesta iti va fi cel mai pun prieten de la locul de munca. 

In interiorul sau exista un singur compartiment spatios astfel incat sa poti lua cu tine si obiecte de dinmensiuni mai mari. Totusi, pentru o mai buna organizare ai la dispozitie si cateva buzunare interioare in care iti poti pune lucruri de mici dimensiuni. 

Accesoriile metalice au o nuanta aurie care ofera rucsacului un plus de eleganta. In ceea ce priveste sistemul de inchidere, acesta este unul magnetic, foarte simplu si facil. 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Dana,

Rucsacul este de o calitate superioară! Este foarte eficient compartimentată. Sunt plăcut impresionată de promptitudinea și seriozitatea firmei care mi-a livrat produsul! Recomand !

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 12:00 - 16:00

0756472148 vanzari@portofelultau.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!